Op zoek naar het telefoonnummer van een klantenservice?

Vaak is dat lastig. Veel bedrijven willen namelijk niet gebeld worden door hun klanten. Daarom is het vaak moeilijk om het telefoonnummer van een bedrijf online te vinden.

Meteencontact.nl helpt je bij het vinden van klantenservice telefoonnummers van bedrijven en instanties.

Daarnaast laten we je zien welke andere mogelijkheden er zijn om in contact te komen met bedrijven en instanties. Vooral handig als de telefonische klantenservice is gesloten, als je vraag geen haast heeft of als je simpelweg geen zin hebt om te bellen.

Zo zijn we voor je op zoek gegaan hoe je in contact kunt komen met bedrijven en instanties via sociale media zoals Facebook, Twitter en YouTube en hoe je een klacht kunt indienen bij een bedrijf of instantie.

Doorverbinden en nummerinformatie.

Bel 0906 688 688 6 (0.90CPM, dit tarief geldt ook als je word doorverbonden door een medewerker van Meteen contact) voor nummerinformatie en/of om doorverbonden te worden met het telefoonnummer van je keuze. Deze dienst is 24/7 beschikbaar.

Wil je niet worden doorverbonden en liever rechtstreeks bellen met een bedrijf? Dat kan uiteraard ook. Op iedere pagina staat het rechtstreekse telefoonnummer van het desbetreffende bedrijf of instantie.