Vodafone Klantenservice

Rapportcijfer Vodafone klantenservice: 1.8 Lees beoordelingen (17)
(Meteencontact.nl is niet verbonden of aangesloten bij Vodafone.)

Bellen met Vodafone

Waarom bellen met Vodafone Klantenservice?

 • Voor vragen over mobiele abonnementen.
 • Je maakt gebruik van prepaid/hybride diensten van Vodafone.
 • Voor vragen over mobiel Internet en de dekking van mobiel Internet.
 • Voor vragen over een rekening of betaling.
 • Voor het melden van een gestolen of verloren smartphone.
 • Voor technische vragen.
BEL METEEN CONTACT 0906 688 688 6 (90cpm*)
We verbinden je meteen door.

Openingstijden telefonische klantenservice

 • Maandag 08.00 - 20.00
 • Dinsdag 08.00 - 20.00
 • Woensdag 08.00 - 20.00
 • Donderdag 08.00 - 20.00
 • Vrijdag 08.00 - 20.00
 • Zaterdag 08.00 - 18.00
 • Zondag Gesloten

 • Telefoonnummer Vodafone: 0800 - 0094

 • Belkosten: Gratis
 • Bel je vanaf een mobiele telefoon? Gebruik dan de volgende telefoonnummers:

  • Je hebt een mobiel abonnement bij Vodafone, bel dan 1201. Ben je in het Buitenland? Dan bel je +31 6 54 50 01 00.
  • Je hebt een pre-paid/hybride abonnement bij Vodafone, bel dan 1200 (kies optie 9). Ben je in het Buitenland? Dan bel je +31 6 54 50 01 00.

  Wil je iets bestellen of bel je over een geplaatste bestelling? Gebruik dan de volgende telefoonnummers:

  • Ben je een particuliere klant van Vodafone? Bel dan 0800 - 0560.
  • Ben je een zakelijke klant van Vodafone? Bel dan 0800 - 0500.

Neem contact op met Vodafone via Facebook.

Op Facebook kun je de klantenservice van Vodafone 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken voor al je vragen. Daarnaast staat kun je er uiteraard veel info vinden over alle Vodafone diensten en aanbiedingen. Het is helaas niet duidelijk hoe lang je op een reactie moet wachten indien je contact opneemt met Vodafone via Facebook.

Klik hier voor contact met Vodafone via Facebook.

Neem contact op met Vodafone via Twitter.

Heb je een vraag over je smartphone, tablet, abonnement, mobiel Internet of bellen in het buitenland? Dan kun je 24/7 terecht op Twitter. Het webcare team van Vodafone zit voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Net als bij de Facebook contact mogelijkheid is het niet duidelijk binnen welk termijn je een antwoord op je vraag kunt verwachten.

Klik hier voor contact met Vodafone via Twitter. Klik hier voor contact met Vodafone via Twitter.

Stel je vraag op de Vodafone community.

De Vodafone Community website is de plek waar klanten van Vodafone elkaar helpen. Hier kun je je vraag stellen aan andere Vodafone klanten of vragen beantwoorden van Vodafone klanten.

Op het forum worden vragen verdeeld in de volgende categorieën:

 • Vodafone diensten: abonnementen, prepaid, bellen en Internet in het buitenland, Vodafone netwerk en privacy/veiligheid.
 • Toestellen en software: Apple en IOS, Samsung, Android, reperaties/garantie en verzekeringen.
 • TV & Internet: Over Ziggo (Ziggo is een onderdeel van Vodafone), Benefits.

 

Bezoek de website van de Vodafone community Bezoek de website van de Vodafone community

Neem contact op met Vodafone via een contactformulier.

Neem contact op met de klantenservice van Vodafone via een contactformulier. Het is helaas niet duidelijk binnen welke termijn je een reactie kunt verwachten.

Ga naar het contactformulier op de website van Vodafone Ga naar het contactformulier op de website van Vodafone

Dien een klacht in bij Vodafone.

Heb je een klacht over de dienstverlening of een product van Vodafone? Dan kun je deze klacht middels een online formulier indienen op de website van Vodafone. Via het formulier kies je het onderwerp van je klacht en vul je je gegevens in.

Het kan wel even duren voor je een reactie krijgt van Vodafone. Normaal gesproken zou je binnen 10! dagen een reactie moeten krijgen van de Vodafone klantenservice maar mocht dat niet lukken dan krijg je hier bericht over.

Mocht je het niet eens zijn met de reactie van Vodafone dan kun je terecht bij de geschillencommissie voor telecommunicatie klachten.

Klacht indienen bij Vodafone.

Aanmelden voor de nieuwsbrief van Vodafone.

Lees alles over de nieuwste technische ontwikkelingen. Meld je aan voor de Vodafone nieuwsbrief en blijf via e-mail op de hoogte van het laatste Internet of Things nieuws. Vul de gegevens in en klik op de rode button Verzenden. Je kan je op elk moment weer afmelden voor deze online Vodafone nieuwsbrief.

Meld je aan voor de Vodafone nieuwsbrief. Meld je aan voor de Vodafone nieuwsbrief.

Winkelzoeker

Met dit formulier vind je eenvoudig de dichtstbijzijnde Vodafone winkel. Vul je postcode of woonplaats in en klik op de button 'Vind winkel'.

Vind een Vodafone winkel bij jou in de buurt. Vind een Vodafone winkel bij jou in de buurt.

Account aanmaken

Met persoonlijke Vodafone account kan je online allerlei zaken zelf regelen. Met My Vodafone heb je alles zelf onder controle; je rekeningen, instellingen, tegoed, prepaid of abonnement. Vul telefoonnummer in 06 of 097 en klik op de grijze button Çode opvragen'. Vodafone stuurt je per sms jouw unieke code.

Maak hier een Vodafone account aan. Maak hier een Vodafone account aan.

Status bestelling

Heb je iets besteld en kan je niet wachten? Met dit formulier kan je de status van de bestelling opvragen. Vul je email-adres en je ordernummer in. Het ordernummer vind je in de mails die Vodafone naar je gestuurd heeft.

Vraag hier de status van je bestelling bij Vodafone op. Vraag hier de status van je bestelling bij Vodafone op.
Rapportcijfer Vodafone Klantenservice: 1.8
1.8

Rapportcijfer is gebaseerd op 17 stem(men).

Beoordeel Vodafone Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan Vodafone Klantenservice?

geef een cijfer
(Je e-mail adres wordt niet getoond op onze website)
Opmerking: Vermeld geen persoonlijke gegevens zoals adres, telefoonnummer of bankrekening in je beoordeling!

* verplicht

Beoordelingen voor Vodafone Klantenservice

 • Beoordeeld door a.m.j.vankrevel op 25-01-2021
 • Rapportcijfer: 1

Ondergetekende probeerde jullie te bereiken voor een nieuw abonnement, mar julie
zijn NIET te bereiken. Dus wordt het geen Vodafoon.
 • Beoordeeld door nieuwenhuis op 14-10-2020
 • Rapportcijfer: 1

zeer slecht
 • Beoordeeld door M. Keiren op 20-08-2020
 • Rapportcijfer: 1

Tijdens de corona periode is mijn verstandelijk beperkte, slechthorende en slecht verstaanbare broer door Telecombinatie horst aan de maas telefonisch benaderd en heeft men onrechtmatig een telefoon abonnement afgesloten bij Vodafone.
Mijn broer realiseerde zich niet dat er een abonnement afgesloten was, en doordat er een lange tijd geen bezoek mogelijk was bij hem t.g.v. corona wisten ik niet dat dit was gebeurd en kwam ik er na de bedenkperiode pas achter.
Ik heb meteen contact opgenomen met Telecombinatie Horst, om het contract te laten ontbinden. Men verschuilt zich nu erachter dat de bedenkperiode is verlopen. Belangrijk detail is dat er nooit een contract is ondertekend. Aangezien mijn broer slechthorend is en zeer onduidelijk spreekt heb ik de opname van het gesprek opgevraagd omdat ik ervan overtuigd ben dat dit contract nooit afgesloten had mogen en kunnen worden. Men geeft aan deze opname niet in bezit te hebben.
U moet bij Vodafone zijn wordt mij verteld door Telecomunicatie Horst, Vodafone daarentegen verwijst weer naar Telecombinatie Horst omdat zij het contract hebben afgesloten.
Meerdere medewerkers van Vodafone erkennen dat hier fouten zijn gemaakt maar komen niet verder dan het aanmaken van steeds weer een nieuwe case. Waarvan ik tot op heden nog steeds geen reactie heb mogen ontvangen ondanks meerdere toezeggingen van Vodafone.
De medewerkers van de helpdesk van Vodafone doen overigens heel erg hun best om zaken in gang te zetten, maar moeten uiteindelijk naar de managers/teamleiders verwijzen omdat de helpdeskmedewerkers niet de bevoegdheid hebben om dit goed op te kunnen lossen.
De managers/ teamleiders weigeren vervolgens om mij te woord te staan. En ondernemen tot op heden geen actie om het probleem op te lossen.
Na 4 weken lang, vele keren contact te hebben opgenomen met beide partijen is er nog steeds niets opgelost.
Wat zou het fijn zijn als Vodafone en Telecombinatie Horst eindelijk contact met elkaar opnemen en zo het probleem oplossen.
 • Beoordeeld door D. Berend op 9-08-2020
 • Rapportcijfer: 1

Als klant van Ziggo ben ik overgehaald om Mobiel voor mijzelf en mijn echtgenote over te stappen naar vodafone. Het zou probleemloos met nummerbehoud kunnen en moeten verlopen met hooguit een uur uit de lucht bij de omzetting. Jullie hebben 6 Augustus (bevestigd door jullie medewerker en youfone ) als datum doorgegeven voor de omzetting. Youfone heeft het contract dan ook per de 6e beeïndigd. In jullie eigen planning hebben jullie echter het omzettingsmoment gepland op de 10e eind van de dag. Sindsdien heb ik dagelijks, inmiddels ettelijke uren, kontakt gehad met jullie medewerkers en Ben Geen steek vender gekomen. Loze beloften of onder het mom van even ruggespraak in de wacht gezet net zolang tot je het na meer dan 40 minuten maar opgeeft. Het lijkt wel of jullie policy is de klant net zolang aan het lijntje te houden totdat het probleem de 10e eind vd de dag wordt Ik weet dat de activatie als jullie willen binnen 2 uur geregeld kan worden.
 • Beoordeeld door P Martensen op 4-07-2020
 • Rapportcijfer: 1

Probeer iemand te spreken, kom niet door het keuze menu heen.
Belachelijk, wil alleen maar iemand spreken.
 • Beoordeeld door Verzijl op 10-06-2020
 • Rapportcijfer: 1

Ben nu al 2 maanden bezig om mijn sim kaart te activeren tot op heden nog niet gelukt wordt van kastje naar de muur gestuurd als je vraagt om antwoord hoelang het nog duurt kan niemand een antwoord geven en als je vraagt of dat er iemand jou terug wil bellen nou dat kan wordt er gezegd nou de eerste moet nog bellen ben hier zo klaar mee maar wel je maandelijkse kosten moeten betalen als je dat niet doet nou dan wordt je afgesloten voor mij straks geen vodafone meer
 • Beoordeeld door U.Akyuz op 18-05-2020
 • Rapportcijfer: 1

Goedemiddag
Ik heb een klacht ik kan al 3 dagen geen gebruik maken van mijn telefoon omdat die geblokkeerd is ik heb 3 dagen geleden me rekening betaald en hij is nog steeds niet deblokkeert, ik bel de klantenservice en wordt er helemaal niet mee geholpen ze zegen wachten en meer kunnen we niet voor u betekenen vind dit echt jammer bij een bedrijf als Vodafone, klanten service belachelijk voor al u collega JUP van particuliere afdeling hij was me
Zat om te spreken gaf die ook netjes aan
 • Beoordeeld door Loes de Groot op 17-02-2020
 • Rapportcijfer: 1

Je kan mails sturen tot je een ons weegt maar Vodafone zit waarschijnlijk op andere planeet of ze zijn allemaal geveld door het Coronavirus.
Spijt als haren op mijn hoofd dat ik klant ben geworden.
Op 28/ 1 contact gehad, op 7/2 opnieuw en op 13/2 al weer.

Telkens krijg je bericht binnen 5 werkdagen bericht, maar ik weet niet wat voor kalender zij hanteren.
Schaamteloos is het enige woord wat hier van toepassing is
 • Beoordeeld door Marije op 29-01-2020
 • Rapportcijfer: 1

Al 3 weken aan het wachten op een reactie. Spreek vandaag medewerker, over maximaal 2 dagen krijgt u een reactie, waardeloos
 • Beoordeeld door Jorgen Truijers op 17-01-2020
 • Rapportcijfer: 3

Een prepaid kaart verloopt na 6 mnd als er geen sms of bel actie mee is dus zeer ongeschikt voor mijn alarm installatie. Maar wel jaren geleden aangschaft altijd gewerkt. Nu kan het ineens niet meer.
 • Beoordeeld door Petra op 13-11-2019
 • Rapportcijfer: 1

0 zeer klantonvriendelijk
 • Beoordeeld door Sander Vreugde op 9-11-2019
 • Rapportcijfer: 3

Neem in godsnaam de telefoon op beste vodafone klantenservice!
 • Beoordeeld door Kurris,J.J.F.M. op 22-10-2019
 • Rapportcijfer: 2

Als er 3 keer per dag een fraude telefoontje binnenkomt, hoe kan dat? Wat kan ik eraan doen?
 • Beoordeeld door margot stoutenbeek op 8-10-2019
 • Rapportcijfer: 1

lijkt nergens naar, ik krijg antwoord per sms op een vraag die ik niet heb gesteld, ik heb helemaal nog geen vraag gesteld en heb al antwoord per sms
 • Beoordeeld door Karlijn op 1-10-2019
 • Rapportcijfer: 1

Onmogelijk iemand aan de telefoon te krijgen, ik heb vijf nummers geprobeerd maar kan nergens door het menu heenkomen omdat ik zogenaamd geen klant bent. Dit beschrijft de afgelopen 10 jaar die ik bij vodafone heb doorgebracht. naaierij
 • Beoordeeld door Smaling op 27-08-2019
 • Rapportcijfer: 2

Waardeloos!!! Krijg geen medewerking aan de lijn, alleen constant een band zelfs zonder de optie die ik nodig heb, zoals lastig gevallen worden door andere bellers.
Ga toch maar over naar KPN!!
 • Beoordeeld door Ton Austen op 26-08-2019
 • Rapportcijfer: 10

Vanuit buitenland zeer snelle verbinding met Vodafone-helpdesk via chataanvraag. Medewerkster Selly stelde de juiste vragen en kon mij snel met mijn telefoonprobleem helpen. Topper,
 • Beoordeeld door belinda offerman op 8-08-2019
 • Rapportcijfer: 1

20 minuten wachttijd om iemand aan te telefoon te krijgen van de klantenservice?. voor een telefoon bedrijf als Vodafone is dat belachelijk...buitengewoon slechte "service". geen service dus. dan maar een mail sturen en weer afwachten of er een antwoord op komt.
Waardeloos dus....
 • Beoordeeld door E. Herlaar op 3-08-2019
 • Rapportcijfer: 1

Ik wil iemand spreken over een probleem maar door alle keuze’s kom ik niet verder, waarom niet de optie wilt u een medewerker spreken
BEL METEEN CONTACT
0906 688 688 6
(90cpm*)