Gemeente Leidschendam-Voorburg Klantenservice

Beoordeel als eerste de klantenservice van Gemeente Leidschendam-Voorburg.
(Meteencontact.nl is niet verbonden of aangesloten bij Gemeente Leidschendam-Voorburg.)

Bellen met Gemeente Leidschendam-Voorburg

Waarom bellen met Gemeente Leidschendam-Voorburg Klantenservice?

 • Je wil een afspraak maken met gemeente Leidschendam-Voorburg.
 • Je hebt een aanslag ontvangen van gemeente Leidschendam-Voorburg en hebt hier een vraag over.
 • Je wil grofvuil laten afhalen.
 • Je wil werken bij gemeente Leidschendam-Voorburg.
 • Om een klacht in te dienen bij gemeente Leidschendam-Voorburg.
Bel Gemeente Leidschendam-Voorburg 14 070 (Gebruikelijke belkosten)
We verbinden je meteen door.

Openingstijden telefonische klantenservice

 • Maandag 08:30 - 17:00
 • Dinsdag 08:30 - 17:00
 • Woensdag 08:30 - 17:00
 • Donderdag 08:30 - 20:00
 • Vrijdag 08:30 - 16:00
 • Zaterdag Gesloten
 • Zondag Gesloten

 • Telefoonnummer Gemeente Leidschendam-Voorburg: 14 070 .
 • Belkosten: Gebruikelijke belkosten

Neem schriftelijk contact op met Gemeente Leidschendam-Voorburg.

Ook is het mogelijk om ouderwets te corresponderen met gemeente Leidschendam-Voorburg door middel van een (handgeschreven) brief. Zodra deze in ontvangst is genomen door hun klantenservice, zal er zo snel mogelijk contact worden opgenomen. Het adres waar de brief naartoe gestuurd kan worden is:

 • Gemeente Leidschendam-Voorburg
 • Postbus 1005
 • 2260 BA Leidschendam

Neem contact op met Gemeente Leidschendam-Voorburg via e-mail.

Wil je een afspraak maken, wijzigen of afzeggen? Stuur een e-mailbericht naar info@leidschendam-voorburg.nl. De klantenservice van gemeente Leidschendam-Voorburg streeft ernaar zo snel mogelijk te reageren.

Klik hier om een e-mail te sturen naar Gemeente Leidschendam-Voorburg

Neem contact op met Gemeente Leidschendam-Voorburg via Twitter.

Ook kun je op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws over de gemeente via Twitter. Mededelingen over de Corona crisis en andere actualiteiten rondom gemeente Leidschendam-Voorburg zijn hier te vinden. Volg de gemeente via @Gemeente_LV om geen belangrijke updates te missen.   

Klik hier voor contact met Gemeente Leidschendam-Voorburg via Twitter. Klik hier voor contact met Gemeente Leidschendam-Voorburg via Twitter.

Youtube kanaal van Gemeente Leidschendam-Voorburg.

Informatiefilmpjes, bijvoorbeeld over hoe de gemeente omgaat met de Corona crisis, belangrijke updates over Leidschendam-Voorburg of toespraken van de burgemeester kun je vinden op het YouTube kanaal van gemeente Leidschendam-Voorburg. Abonneren doe je hier.

Ga naar het Youtube kanaal van Gemeente Leidschendam-Voorburg. Ga naar het Youtube kanaal van Gemeente Leidschendam-Voorburg.

Neem contact op met Gemeente Leidschendam-Voorburg via Instagram.

Ben je benieuwd naar hoe de gemeente eruit ziet tijdens nationale feestdagen? Of wil je foto’s zien van mooie plekjes in de gemeente? Dan kun je de gemeente Leidschendam-Voorburg ook volgen op social media. Deze pagina heet @gemeentelv op Instagram.

Klik hier voor contact met Gemeente Leidschendam-Voorburg via Instagram. Klik hier voor contact met Gemeente Leidschendam-Voorburg via Instagram.

Neem contact op met Gemeente Leidschendam-Voorburg via LinkedIn.

Gemeente Leidschendam-Voorburg is actief op LinkedIn. Dit is een social media platform gericht op professionals. Je kunt hier je professionele portfolio delen, netwerken met andere professionals en jezelf online zichtbaar maken. Zoek je misschien een baan bij gemeente Leidschendam-Voorburg? Meld je aan bij hen via LinkedIn. Mis niets, pak je kans en schrijf je in.

Klik hier voor contact met Gemeente Leidschendam-Voorburg via LinkedIn. Klik hier voor contact met Gemeente Leidschendam-Voorburg via LinkedIn.

Neem contact op met Gemeente Leidschendam-Voorburg via een contactformulier.

Stel vragen aan de medewerkers van servicedesk van gemeente Leidschendam-Voorburg via hun contactformulier. Zij reageren tijdens de openingstijden van het gemeentehuis. Voor algemene vragen kan je hier terecht. Vragen die meer tijd in beslag kunnen nemen die bijvoorbeeld ingewikkeld of inhoudelijk zijn, ontvangt gemeente Leidschendam-Voorburg graag telefonisch, per mail of per brief.

Ga naar het contactformulier op de website van Gemeente Leidschendam-Voorburg Ga naar het contactformulier op de website van Gemeente Leidschendam-Voorburg

Aanmelden voor de nieuwsbrief van Gemeente Leidschendam-Voorburg.

Niks missen van het nieuws in en rond de gemeente Leidschendam-Voorburg? Dan is het mogelijk om je aan te melden voor de digitale nieuwsbrief. De nieuwsbrief van de gemeente Leidschendam-Voorburg wordt regelmatig uitgebracht. Om het nieuws niet te missen; klik op onderstaande link.

Meld je aan voor de Gemeente Leidschendam-Voorburg nieuwsbrief. Meld je aan voor de Gemeente Leidschendam-Voorburg nieuwsbrief.

Dien een klacht in bij Gemeente Leidschendam-Voorburg.

Het kan natuurlijk voorkomen dat je een klacht wil indienen bij de gemeente Leidschendam-Voorburg. Bijvoorbeeld als je vindt dat je slecht bent behandeld door een ambtenaar. Dit kun je via onderstaand formulier doen. Een medewerker van gemeente Leidschendam-Voorburg zal de klacht zo snel mogelijk in behandeling nemen en contact met je opnemen.  

Klacht indienen bij Gemeente Leidschendam-Voorburg. Klacht indienen bij Gemeente Leidschendam-Voorburg.

Maak een afspraak met een medewerker van Gemeente Leidschendam-Voorburg.

Ook is het mogelijk om een bezoekje brengen aan de gemeente Leidschendam-Voorburg. Om dat te doen kun je online of telefonisch (tijdens de openingstijden van het gemeentehuis) een afspraak maken. Vul hier je naam, adres, telefoonnummer en reden van bezoek in. Velden met een * zijn verplicht.

Maak een afspraak met Gemeente Leidschendam-Voorburg. Maak een afspraak met Gemeente Leidschendam-Voorburg.

Melding

Wil je een melding doen over iets wat je aangetroffen hebt in de buurt? Bijvoorbeeld overvolle prullenbakken, kapotte straatverlichting, kapotte speeltoestellen of speeltoestellen die eigenlijk beter ergens anders kunnen staan. Of zijn er ergens wegwerkzaamheden waar je vragen over hebt. Meld het hier aan gemeente Leidschendam-Voorburg.

Klik hier om een melding te doen bij gemeente Leidschendam-Voorburg. Klik hier om een melding te doen bij gemeente Leidschendam-Voorburg.

COVID-19

Beoordeel Gemeente Leidschendam-Voorburg Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan Gemeente Leidschendam-Voorburg Klantenservice?

geef een cijfer
(Je e-mail adres wordt niet getoond op onze website)
Opmerking: Vermeld geen persoonlijke gegevens zoals adres, telefoonnummer of bankrekening in je beoordeling!

* verplicht

Beoordelingen voor Gemeente Leidschendam-Voorburg Klantenservice

Bel Gemeente Leidschendam-Voorburg
14 070
(Gebruikelijke belkosten)
We verbinden je meteen door.