Gemeente Kaag en Braassem Klantenservice

Beoordeel als eerste de klantenservice van Gemeente Kaag en Braassem.

Bellen met Gemeente Kaag en Braassem

Waarom bellen met Gemeente Kaag en Braassem Klantenservice?

 • Je wil een afspraak maken met gemeente Kaag en Braassem.
 • Je hebt een aanslag ontvangen van gemeente Kaag en Braassem en hebt hier een vraag over.
 • Je wil grofvuil laten afhalen.
 • Je wil werken bij gemeente Kaag en Braassem.
 • Om een klacht in te dienen bij gemeente Kaag en Braasem.

Heb jij onlangs contact gehad met Gemeente Kaag en Braassem? Laat ons je ervaringen met Gemeente Kaag en Braassem weten!
Beoordeel Gemeente Kaag en Braassem

Openingstijden telefonische klantenservice

We controleren of de telefonische klantenservice is geopend...

 • Maandag 08:30 - 17:00
 • Dinsdag 08:30 - 17:00
 • Woensdag 08:30 - 17:00
 • Donderdag 08:30 - 17:00
 • Vrijdag 08:30 - 17:00
 • Zaterdag Gesloten
 • Zondag Gesloten

 • Telefoonnummer Gemeente Kaag en Braassem: 071 332 7272

 • Belkosten: Gebruikelijke belkosten

Wil je op een andere manier contact opnemen met Gemeente Kaag en Braassem?

Heb je geen zin om telefonisch contact op te nemen met Gemeente Kaag en Braassem? Bekijk dan hieronder hoe je op een andere manier contact kunt opnemen.

Neem contact op met Gemeente Kaag en Braassem via Facebook.

Graag zien waar de gemeente zich zoal mee bezig houdt? Bijvoorbeeld evenementen die georganiseerd zijn binnen de gemeente of werkzaamheden die er in de gemeente verricht worden. Dan kan je op de Facebook pagina van de gemeente Kaag en Braassem, @gemeenteKaagenBraassem  · Openbare en overheidsdienst kijken. De gemeente volgen doe je hier, ga naar de button: ‘Klik hier voor contact met gemeente Kaag en Braassem’.

Klik hier voor contact met Gemeente Kaag en Braassem via Facebook.

Neem contact op met Gemeente Kaag en Braassem via Twitter.

Up-to-date blijven van het laatste nieuws en/of mededelingen met betrekking tot de gemeente Kaag en Braassem? Dat kan je doen via het Twitteraccount van de gemeente. Volg de gemeente op Twitter via @KaagenBraassem.

Klik hier voor contact met Gemeente Kaag en Braassem via Twitter. Klik hier voor contact met Gemeente Kaag en Braassem via Twitter.

Neem schriftelijk contact op met Gemeente Kaag en Braassem.

Wil je contact opnemen met de gemeente Kaag en Braassem door middel van het sturen van een ouderwetse brief? Dat kan! Klim in de pen en stuur je brief op naar onderstaand adres:

 • Gemeente Kaag en Braassem
 • Postbus 1
 • 2370 AA Roelofarendsveen

Een ambtenaar zal na het lezen van de brief binnen afzienbare tijd antwoorden.

Neem contact op met Gemeente Kaag en Braassem via e-mail.

Wil je aangifte doen van geboorte of overlijden of kom je je paspoort/identiteitsbewijs/rijbewijs ophalen dan kan je hiervoor een afspraak maken. Voor andere zaken kun je een e-mail bericht sturen naar de klantenservice van gemeente Kaag en braassem. Gebruik hiervoor het volgende e-mailadres: info@kaagenbraassem.nl.

Klik hier om een e-mail te sturen naar Gemeente Kaag en Braassem

Youtube kanaal van Gemeente Kaag en Braassem.

Graag beeldmateriaal zien van de gemeente Kaag en Braassem? Dat kan via het YouTube kanaal. Hier vind je video’s met rapportages over werkzaamheden in de gemeente. Ook wordt er bij tijd en wijlen een boodschap van de burgemeester geüpload. Je vindt het onder de groene link ‘Ga naar het YouTube kanaal van Kaag en Braassem’.

Ga naar het Youtube kanaal van Gemeente Kaag en Braassem. Ga naar het Youtube kanaal van Gemeente Kaag en Braassem.

Neem contact op met Gemeente Kaag en Braassem via Instagram.

Foto’s en filmpjes worden regelmatig gepost op het Instagram account van de gemeente, @gemeentekaagenbraassem. Zij plaatsen hier zowel recente, als leuke oude foto’s van gemeente Kaag en Braassem. Ben je benieuwd? Volg hen dan hier en klik op onderstaande link.

Klik hier voor contact met Gemeente Kaag en Braassem via Instagram. Klik hier voor contact met Gemeente Kaag en Braassem via Instagram.

Neem contact op met Gemeente Kaag en Braassem via LinkedIn.

Gemeente Kaag en Braassem is actief op LinkedIn. Dit is het grootste professionele online netwerk ter wereld. Het social media platform richt zich specifiek op de zakelijke markt. Heden ten dagen kun je niet achterblijven op dit platform. De kracht van LinkedIn ligt vooral in het bereiken van een grote professionele doelgroep. Zoek je bijvoorbeeld een baan bij gemeente Kaag en Braassem? Meld je hier aan bij Jobs of schrijf je in.

Klik hier voor contact met Gemeente Kaag en Braassem via LinkedIn. Klik hier voor contact met Gemeente Kaag en Braassem via LinkedIn.

Melding

Wil je een melding doen over iets wat je aangetroffen hebt in de buurt? Bijvoorbeeld overvolle prullenbakken, kapotte straatverlichting, kapotte speeltoestellen of speeltoestellen die eigenlijk beter ergens anders kunnen staan. Of zijn er ergens wegwerkzaamheden waar je vragen over hebt. Meld het hier aan gemeente Kaag en Braassem.

https://www.kaagenbraassem.nl/Onlineregelen/Melding_openbare_ruimte https://www.kaagenbraassem.nl/Onlineregelen/Melding_openbare_ruimte

Maak een afspraak met een medewerker van Gemeente Kaag en Braassem.

Ook is het mogelijk om een bezoekje brengen aan de gemeente Kaag en Braassem. Om dat te doen kun je online of telefonisch (tijdens de openingstijden van het gemeentehuis) een afspraak maken. Vul hier je naam, adres, telefoonnummer en reden van bezoek in. Velden met een * zijn verplicht.

Maak een afspraak met Gemeente Kaag en Braassem. Maak een afspraak met Gemeente Kaag en Braassem.

Dien een klacht in bij Gemeente Kaag en Braassem.

Ben je ontevreden over hoe je behandeld door een ambtenaar of bestuurder van de gemeente Kaag en Braassem? Dan kun je een klacht indienen. Laat de gemeente weten waar je niet tevreden over bent via onderstaande link. Inloggen kan met DigiD of met eHerkenning. Dus houd je inloggegevens vooraf bij de hand.

Klacht indienen bij Gemeente Kaag en Braassem. Klacht indienen bij Gemeente Kaag en Braassem.

Storm op het gemeentehuis! - Kaag en Braassem Omgevingsvisie

Beoordeel Gemeente Kaag en Braassem Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan Gemeente Kaag en Braassem Klantenservice?

geef een cijfer
(Je e-mail adres wordt niet getoond op onze website)
Bescherm je privacy: Vermeld geen persoonlijke gegevens zoals adres, telefoonnummer of bankrekening in je beoordeling! Beoordelingen waarin persoonlijke gegevens staan worden niet geplaatst op de website om je privacy te beschermen.

* verplicht

Beoordelingen voor Gemeente Kaag en Braassem Klantenservice

Bel Gemeente Kaag en Braassem
071 332 7272
(Gebruikelijke belkosten)