Gemeente Hollands Kroon Klantenservice

Beoordeel als eerste de klantenservice van Gemeente Hollands Kroon.
(Meteencontact.nl is niet verbonden of aangesloten bij Gemeente Hollands Kroon.)

Bellen met Gemeente Hollands Kroon

Waarom bellen met Gemeente Hollands Kroon Klantenservice?

 • Je wil een afspraak maken met gemeente Hollands Kroon.
 • Je hebt een aanslag ontvangen van gemeente Hollands Kroon en hebt hier een vraag over.
 • Je wil grofvuil laten afhalen.
 • Je wil werken bij gemeente Hollands Kroon.
 • Om een klacht in te dienen bij gemeente Hollands Kroon.
Bel Gemeente Hollands Kroon 088 321 5000. (Gebruikelijke belkosten)
We verbinden je meteen door.

Openingstijden telefonische klantenservice

 • Maandag 08:00 - 17:00
 • Dinsdag 08:00 - 17:00
 • Woensdag 08:00 - 17:00
 • Donderdag 08:00 - 17:00
 • Vrijdag 08:00 - 17:00
 • Zaterdag Gesloten
 • Zondag Gesloten

 • Telefoonnummer Gemeente Hollands Kroon: 088 321 5000. .
 • Belkosten: Gebruikelijke belkosten

Neem contact op met Gemeente Hollands Kroon via Facebook.

Neem een kijkje op de Facebookpagina van gemeente Hollands Kroon. Hier vind je foto’s, video’s, nieuwsberichten en andere mededelingen over de regio. Om op de hoogte te blijven kun je op ‘vind ik leuk’ klikken. Ook is het mogelijk een bericht te sturen naar de klantenservice.

Klik hier voor contact met Gemeente Hollands Kroon via Facebook.

Neem schriftelijk contact op met Gemeente Hollands Kroon.

Wil je contact opnemen met de gemeente Neder-Betuwe door middel van het sturen van een ouderwetse brief? Dat kan! Klim in de pen en stuur je brief op naar onderstaand adres:

 • Gemeente Neder-Betuwe
 • Postbus 8
 • 1760 AA Anna Paulowna

Een ambtenaar zal na het lezen van de brief binnen afzienbare tijd antwoorden.

Neem contact op met Gemeente Hollands Kroon via WhatsApp.

Gemeente Hollands Kroon heeft een WhatsApp service. De klantenservice antwoordt op maandag t/m vrijdag van 08:30 – 16:00 uur. Wil je bijvoorbeeld een vraag stellen of een idee doorgeven? App naar 06 – 8305 5139. WhatsApp is niet geschikt voor privacygevoelige informatie.

Klik hier voor contact met Gemeente Hollands Kroon via WhatsApp.

Neem contact op met Gemeente Hollands Kroon via Twitter.

Via Twitter kun je op de hoogte blijven van de laatste info over de gemeente. Bijvoorbeeld informatie rondom de corona crisis of over evenementen die zich binnen de gemeente afspelen. De gemeente Hollands Kroon volgen op Twitter doe je hier: @HollandsKroon.

Klik hier voor contact met Gemeente Hollands Kroon via Twitter. Klik hier voor contact met Gemeente Hollands Kroon via Twitter.

Neem contact op met Gemeente Hollands Kroon via LinkedIn.

Gemeente Hollands Kroon is actief op LinkedIn. Dit is een gratis online sociaal netwerk gericht op professionals. In Nederland zijn er meer dan 4 miljoen Nederlanders, deze cijfers zijn van medio 2013, geregistreerd. LinkedIn is een enorm zakelijk netwerk van professionals die elkaar kunnen helpen om hun organisatie- en loopbaandoelen te realiseren. Zoek je bijvoorbeeld een baan bij gemeente Hollands Kroon? Meld je hier aan en kijk bij Jobs.

Klik hier voor contact met Gemeente Hollands Kroon via LinkedIn. Klik hier voor contact met Gemeente Hollands Kroon via LinkedIn.

Neem contact op met Gemeente Hollands Kroon via Instagram.

Op de Instagram pagina van de gemeente Hollands Kroon, @hollandskroon kun je leuke foto’s terug vinden. Bijvoorbeeld foto’s van hoe de gemeente er vroeger uitzag of foto’s van recente evenementen. Deze pagina vindt u onder de link ‘Klik hier voor contact met Hilversum via Instagram’.  

Klik hier voor contact met Gemeente Hollands Kroon via Instagram. Klik hier voor contact met Gemeente Hollands Kroon via Instagram.

Neem contact op met Gemeente Hollands Kroon via een contactformulier.

Gemeente Hollands Kroon heeft een uitgebreid contactformulier op hun website geplaatst. Heb je een vraag, melding of suggestie? Vul dit formulier in, kies een onderwerp en een medewerker van gemeente Hollands Kroon gaat ermee aan de slag. Het contactformulier kan 24 uur per dag ingevuld worden. Reacties die politiek van aard zijn of gekleurde berichtgeving worden niet beantwoord. Deze kunnen rechtstreeks gericht worden aan de gemeenteraad, wethouder of desbetreffende politieke partij.

Ga naar het contactformulier op de website van Gemeente Hollands Kroon Ga naar het contactformulier op de website van Gemeente Hollands Kroon

Chat online met Gemeente Hollands Kroon.

Je kan ook via online chat snel een vraag stellen aan gemeente Hollands Kroon. Zij streven ernaar om je binnen een half uur antwoord te geven. De chat berichten worden behandeld tijdens de openingstijden van het gemeentehuis.

Start een chat met Gemeente Hollands Kroon Start een chat met Gemeente Hollands Kroon

Melding

Wil je een melding doen over iets wat je aangetroffen hebt in de buurt? Bijvoorbeeld overvolle prullenbakken, kapotte straatverlichting, kapotte speeltoestellen of speeltoestellen die eigenlijk beter ergens anders kunnen staan. Of zijn er ergens wegwerkzaamheden waar je vragen over hebt. Meld het hier aan. Een melding doen bij gemeente Hollands Kroon gaat via Fixi.

Klik hier om een melding te doen bij gemeente Hollands Kroon via Fixi. Klik hier om een melding te doen bij gemeente Hollands Kroon via Fixi.

Aanmelden voor de nieuwsbrief van Gemeente Hollands Kroon.

Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief van de gemeente Hollands Kroon als je up-to-date wil blijven van de laatste ontwikkelingen rondom de gemeente. De nieuwsbrief komt tweewekelijks uit. Aanmelden voor de nieuwsbrief doe je via onderstaande link.

Meld je aan voor de Gemeente Hollands Kroon nieuwsbrief. Meld je aan voor de Gemeente Hollands Kroon nieuwsbrief.

Dien een klacht in bij Gemeente Hollands Kroon.

Het kan natuurlijk voorkomen dat je een klacht wil indienen bij de gemeente Hollands Kroon. Bijvoorbeeld als je vindt dat je slecht bent behandeld door een ambtenaar. Dit kun je via onderstaand formulier doen. Een medewerker van gemeente Hollands Kroon zal de klacht zo snel mogelijk in behandeling nemen en contact met je opnemen.  

Klacht indienen bij Gemeente Hollands Kroon. Klacht indienen bij Gemeente Hollands Kroon.

Beoordeel Gemeente Hollands Kroon Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan Gemeente Hollands Kroon Klantenservice?

geef een cijfer
(Je e-mail adres wordt niet getoond op onze website)
Opmerking: Vermeld geen persoonlijke gegevens zoals adres, telefoonnummer of bankrekening in je beoordeling!

* verplicht

Beoordelingen voor Gemeente Hollands Kroon Klantenservice

Bel Gemeente Hollands Kroon
088 321 5000.
(Gebruikelijke belkosten)
We verbinden je meteen door.